Om Vestsjællands Dyreinternat

Et dyreinternat i naturskønt område

Vestsjællands Dyreinternat er et 630 kvadratmeter stort hunde- og katteinternat, som er indrettet i moderne faciliteter i Snertinge – mellem Holbæk og Kalundborg på Sjælland.

Pensionen har 37 separate bokse til hunde og katte. Boksene er alle rene, indbydende og med tilhørende overdækkede løbegårde.

Der er desuden et stort legeareal og en nærliggende skov, som er særdeles velegnet til hundeluftning.

Alle firbenede gæster i pensionen bliver indlogeret i private bokse og får opmærksomhed, motion og leg samt velsmagende foder under opholdet.

Dyrenes velbehag er altid i centrum hos os.

Historien bag internatet

Som tidligere bestyrere i hotelbranchen, var Alec Barington og hans kone Lola i mange år vant til at servicere overnattende gæster, om end af den tobenede slags.

I 1996 skiftede de dog kundebasen ud med mere lodne gæster og gjorde drømmen om at drive hundepension til virkelighed, da de overtog Snoghøj Hundepension i Fredericia.

Da muligheden for at købe en velegnet grund og bygge en hundepension op fra bunden efter helt egne ønsker blev mulig, sprang parret til med det samme.

De nye faciliteter blev skabt i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, og i marts 2008 kunne Alec og Lola slå dørene op for et helt nyt anlæg.

Siden har en lang række log(e)rende hunde haft glæde af de dyrevenlige inden-og udendørsfaciliteter. Senere blev pensionen udvidet og modtager nu også katte.