Kattepension

Lad os passe godt på din kat

Hos Vestsjællands dyreinternat kan vi trygt og sikkert passe godt på din kat. Grundet vores mangeårige erfaring ved vi, hvad de fleste katte har behov for samt deres mentalitet.

Det er vores største fokus, at din kat har det godt under dens ophold hos os. Vi sørger for at tilgodese eventuelle særlige behov, som din kat måtte have og med vores gode faciliteter sikrer vi, at din kat’s trivsel er i top.

Boksene er rene samt indbydende, og har god plads til din kat. Herudover sørger legetøj og kradsetræer for, at din kat aldrig keder sig.

De katte der opholder sig i vores kattepension, får daglig menneskelig kontakt i form af masser leg, dog er der også god plads til ren afslapning.

Kan flere af kattene enes med hinanden og er trygge, får de mulighed for at lege frit på de arealer, der specielt tilhører kattene alene.

Plads til alle katte

Hos Vestsjællands Dyreinternat har vi erfaring med alle slags katte og kan helt sikkert også tage os af din imens du er på ferie eller hvad der måtte ligge til grund for opholdet.

Uanset om din kat er en aktiv eller mere rolig kat har vi god plads til begge slags, og kan tilbyde din kat et trygt ophold.

Vores bokse er indrettet for at give din kat de optimale betingelser under opholdet.

Vi ønsker blot at din kat trives under sit ophold hos os. Derfor bliver der taget sig godt af din kat. Alle katte får mad og frisk vand hver dag og kattebakken ordnes ofte, så den altid er ren og pæn.

Vestsjællands Dyreinternat passer godt på din kat

Skal vi passe din kat?

Hvis du ønsker at vi skal passe din kat, eller blot vil høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde din kat, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os