Hundepension på Sjælland

Din hund er i gode hænder hos os

Som din foretrukne hundepension på Sjælland ved vi, at hunden er menneskets bedste ven. Derfor fortjener den trygge og venlige rammer, også når den ikke er i eget hundehus.

Vestsjællands dyreinternat bestræber sig på at give din bedste ven en god og behagelig oplevelse.

I mange familier er hunden mere end blot en hund eller en ven – den er et familiemedlem, der kan have specielle vaner og hensyn der skal tages.

Det er i vores bedste interesse, at din hund har det så godt som muligt, og derfor tager vi selvfølgelig de hensyn, der skal tages.

Alle vores hundebokse er altid rene og indbydende. De har ligeledes separate, overdækkede løbegårde, men vi har også et stort fælles legeareal og en nærliggende skov, som vi dagligt bruger til gåture med vores gæster.

De naturskønne omgivelser er perfekte til leg og motion af hundene.

Vores erfaring giver din hund et ubesværet ophold

Vestsjællands Dyreinternat har siden 2008 haft firbenede husgæster i alle størrelser og farver. Vi har god erfaring med stort set alle racer og kender dyrenes mentalitet og vaner.

Vi kan derfor tage god hånd om din bedste ven, hvad enten der er behov for pasning i kortere eller længere tid, under ferieophold og lignende.

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse, som var med til at planlægge faciliteterne, da de blev anlagt i 2008 og altså har godkendt indretningen af vores hundepension.

Giv din hund et trygt ferieophold

Det kan være svært at overlade sin hund i fremmedes varetægt, og det kan være lige så svært for hunden at undvære sine ”forældre”.

Dog behøver et ophold hos din hundepension på Sjælland ikke at være en kæmpe omvæltning fra de hjemlige forhold. Vi bestræber os på at give hunden en oplevelse af at være på ferie, så fraværet bliver mest smertefrit for både hund og ejer.

Hundene får rigeligt med menneskekontakt dagligt i form af masser af motion og leg i vores rene og indbydende fysiske rammer.

Vi sørger også for kvalitetskost til hundene, men du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe eget foder, hvis hunden har særlige smagspræferencer.

Du er naturligvis også altid velkommen til at aftale et besøg – eventuelt sammen med din hund.

Så kan I se hundepensionens faciliteter og få en snak om, hvordan vi kan gøre din hunds ophold hos os så behageligt som muligt.

Læs venligst vores betingelser for ophold i pensionen.

Skal din hund passes?

Hvis du er nysgerrig og ønsker at høre nærmere om faciliteterne hos din hundepension på Sjælland, og hvad vi kan tilbyde dig og din hund, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Kontakt os