HUNDEPENSION PÅ SJÆLLAND


Som din foretrukne hundepension på Sjælland ved vi, at hunden er menneskets bedste ven. Derfor fortjener den trygge og venlige rammer. Også når den ikke er i eget hundehus.

Vestsjællands Dyreinternat tilbyder derfor en hundepension, hvor der er god plads og dejlige naturskønne områder. Det er vores mål altid at give din bedste ven en god og behagelig oplevelse. Uanset om det er fordi, du skal på ferie eller bare ikke er hjemme i et par dage.

Din hund er i gode hænder hos os

I mange familier er hunden mere end blot en hund eller en ven. Den er et familiemedlem, der kan have specielle vaner, og måske er der særlige hensyn, der skal tages.

Det er i vores bedste interesse, at din hund har det så godt som muligt, når den besøger vores hunde- og kattepension.

Alle vores hundebokse er altid rene og indbydende. De har separate, overdækkede løbegårde, men vi har også et stort fælles legeareal og en nærliggende skov, som vi dagligt bruger til gåture med vores gæster.

De naturskønne omgivelser er perfekte til leg og motion af hundene.

Vi har siden 2008 haft firbenede husgæster i alle størrelser og farver. Vi har derfor god og solid erfaring med stort set alle racer, og vi kender dyrenes mentalitet og vaner. Vi kan derfor tage god hånd om din bedste ven, hvad enten der er behov for pasning i kortere eller længere tid, under ferieophold og lignende.

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse, som var med til at planlægge faciliteterne, da de blev anlagt i 2008 og altså har godkendt indretningen af vores hundepension.

Vi passer også gerne på din kat

Hos Vestsjællands dyreinternat kan vi også tilbyde din kat pension, hvis du ikke har mulighed for selv at passe den i en periode. Ligesom vi i mange år har passet på hunde, har vi også haft katte i pensionen.

Derfor kan du trygt lade din kat overnatte uden bekymringer.

Det er vores største fokus, at din kat har det godt under dens ophold hos os. Vi sørger for at tilgodese eventuelle særlige behov, som din kat måtte have og med vores gode faciliteter sikrer vi, at din kat’s trivsel er i top.

Vi har masser af legetøj og kradsetræer – din kat vil aldrig kede sig hos os.

De katte der opholder sig i vores kattepension, får daglig menneskelig kontakt i form af masser leg, dog er der også god plads til ren afslapning.

Kan flere af kattene enes med hinanden og er trygge, får de mulighed for at lege frit på de arealer, der specielt tilhører kattene alene.

Giv din hund et trygt ferieophold på vores hundepension

Det kan være svært at overlade sin hund i fremmedes varetægt, og det kan være lige så svært for hunden at undvære sine ”forældre”.

Dog behøver et ophold hos din hundepension på Sjælland ikke at være en kæmpe omvæltning fra de hjemlige forhold. Vi bestræber os på at give hunden en oplevelse af at være på ferie, så fraværet bliver mest smertefrit for både hund og ejer.

Hundene får rigeligt med menneskekontakt dagligt i form af masser af motion og leg i vores rene og indbydende fysiske rammer.

Vi sørger også for kvalitetskost, men du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe eget foder, hvis hunden har særlige smagspræferencer.

Du er naturligvis også altid velkommen til at aftale et besøg – eventuelt sammen med din hund. Så kan du lige se pensionen an og få en fornemmelse af, hvad vi kan tilbyde dig og din hund.

Her kan vi også tage en snak omkring, hvad du forestiller dig for opholdet, og hvornår du kunne have interesse i at have din hund på pensionen.

Her kan du være vores betingelser for ophold i pensionen.

VESTSJÆLLANDS HUNDE- & KATTEPENSION


Vestsjællands Dyreinternat har de sidste mange år haft glæde af at drive pension for både hunde og katte. Siden 1996 har Alec og Lola drevet pension, og i 2008 slog de for første gang dørene op for deres helt egen hundepension, som de i dag stadig driver.

På vores 190.000 kvadratmeterstore grund er der masser af plads for dyrene at kunne boltre sig på og vi har skønne naturområder, vi går ture i.

Vi har lige nu 37 separate bokse, der alle naturligvis er rene og indbydende. Vi tilbyder også overdækkede løbegårde og pladser udenfor, hvor dyrene kan slappe af, løbe rundt og lege.

Uanset om du kommer med en hund eller kat, så bliver dit kæledyr indlogeret i en privat boks. Men hvis vi vurderer, det er for dyrets bedste vil vi lade katten eller hunden dele boks med en anden.

Priser pr. dag


1 hund

kr. 195,00

2 hunde i samme boks

kr. 315,00

3 hunde i samme boks

kr. 445,00

1 kat

kr. 110,00

2 katte i samme boks

kr. 170,00

3 katte i samme boks

kr. 215,00

Tillæg pr. hund/kat 24.12 & 31.12

kr. 175,00

VESTSJÆLLANDS
HUNDEPENSION

Stenager 2, Faurbo
4460 Snertinge
Telefon: 21 49 60 91
Email: vestsj.internat@gmail.com
CVR nr. 32407269