Dagligdagen hos Vestsjællands Dyreinternat

Masser af motion, leg og kærlig omsorg

Alle vore hundebokse er store, rene og lyse – alle med tilhørende overdækket løbegård. Hundene bliver luftet flere gange hver dag enten ved gåture i den nærliggende skov eller ved leg på vores store legeplads.

Vi bestræber os på at alle hundene får masser af menneskelig kontakt i form af motion, leg og kærlig omsorg. Hundenes trivsel er vores største fokus og derfor sørger vi for at aktivere hundene, så vidt det er muligt.

Selvfølgelig tager vi højde for de hunde, der grundet alder eller af andre gode grunde ikke er så aktive længere.

Faste rutiner og menneskelig kontakt

Hos Vestsjællands Dyreinternat har vi gennem årene opbygget masser erfaring og derfor har vi nu en fast rutine. Herved struktureres dagligdagen for vores gæster.

Vi starter dagen med at lukke alle hundene ud i deres respektive løbegårde, alt imens der gøres rent i deres indendørs bokse.

Ca. kl. 9.30 lukkes hundene ind, så de kan få deres foder, imens der nu rengøres i de udvendige løbegårde.

Når dette er overstået lukkes der op, så hundene selv kan bestemme om de vil være inde eller ude. Det er vores erfaring at hundene nu gerne vil have ro henover middag.

Om eftermiddagen går vi ture eller lufter hundene på legepladsen. I sommerperioden udskyder vi luftningen til køligere temperaturer indfinder sig. Derefter aften-fodres hundene.

Ca. kl. 21.30 siger vi godnat til hundene og alt efter årstid samt vejret, lader vi lemmene til de udvendige løbegårde være henholdsvis åbne eller lukkede.

Afslappet atmosfære

Både vi og hundene sætter pris på, at alt foregår i en så rolig og afslappet atmosfære som muligt. Derfor når du skal indlevere eller afhente din hund, tager vi af samme årsag ikke ejerne med ind i selve pensionen.

I skoleferier og på andre helligdage, hvor vi har mange pensionærer, modtager vi dog helst ikke besøg af hensyn til den ro vi ønsker at skabe for dyrene.

Kvalitetsfoder

Vi fodrer hundene med BRITT Adult medium breed, et velsmagende kvalitetstørfoder. Det er vores erfaring, at de fleste hunde spiser dette med velbehag.

Skulle en hund dog ikke spise, blandes tørfoderet op med en portion leverpostej, hvilket plejer at får alle hunde til at spise. Derfor er det vigtigt, at du oplyser om eventuelle allergier ved indlevering af din hund.

Du er naturligvis velkommen til selv at medbringe det foder hunden er vant med hjemmefra.

Vi prøver at sikre et højt sundhedsniveau. Derfor modtager vi kun vaccinerede, sunde og raske hunde. Skulle en hund blive syg under opholdet, vil den blive flyttet til vores karantæne-afdeling for at sikre, at de andre hunde ikke smittes.

Vi sikrer os at mad- og vandskåle altid er rene i dagligdagen. Derudover at der altid er rent og pænt i bokse og løbegårde samt at bokse og inventar grundigt rengøres og desinficeres efter hver pensionær.

Ved sygdom

Hvis din hund/kat bliver syg, og vi skønner, at det er nødvendig, tilkalder vi naturligvis en dyrlæge – Snertinge Dyrehospital.

Hvis din hund/kat bruger medicin, får særlige kosttilskud eller lignende, skal du blot medbringe den nødvendige medicin og give os en grundig instruktion.

Så sørger vi for at hunden/katten bliver medicineret som normalt. Medbring altid medicin til et par dage ekstra, hvis du skulle blive forhindret i at afhente hunden/katten til aftalt tid.

Vil du vide mere?

Du er naturligvis velkommen til at besøge os før du bestemmer dig til om din hund/kat skal være hos os.

Du ringer blot og aftaler en tid – vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os