Hjælp os med at redde dyr i nød!

Adopter et dyr

HUNDEPENSIONEN

Hunden er menneskets bedste ven, og den fortjener trygge og venlige rammer, også når den ikke er i eget hundehus.
Vestsjællands Dyreinternat har siden 2008 haft firbenede husgæster i alle størrelser og farver. Vi har god erfaring med stort set alle racer og kender dyrenes mentalitet og vaner. Vi kan derfor tage god hånd om din bedste ven, når der er behov for pasning i kortere eller længere tid, under ferieophold og lignende.

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse, som har godkendt indretningen af hundepensionen og var med til at planlægge faciliteterne, da de blev anlagt i 2008. Alle vores hundebokse har separate, overdækkede løbegårde, men vi har også et stort fælles legeareal og en nærliggende skov, som vi dagligt bruger til gåture med vores gæster.

Giv din hund et ferieophold
Det kan være svært at overlade sin hund i fremmedes varetægt, og det kan være lige så svært for hunden at undvære sine ”forældre”. Men et ophold i hundepension behøver ikke at være en kæmpe omvæltning fra de hjemlige forhold. Vi bestræber os på at give hunden en oplevelse af at være på ferie, så fraværet bliver mest smertefrit for både hund og ejer. Hundene får rigeligt med menneskekontakt dagligt, motion og leg samt rene og indbydende fysiske rammer. Vi sørger også for kvalitetskost til hundene, og du er altid velkommen til at medbringe eget foder, hvis hunden har særlige smagspræferencer.

Du er naturligvis også altid velkommen til at aftale et besøg – eventuelt sammen med din hund -, så I kan se hundepensionens faciliteter og få en snak om, hvordan vi kan gøre din hunds ophold hos os så behageligt som muligt.

Læs vores betingelser for ophold i pensionen