OM VESTSJÆLLANDS DYREINTERNAT


Et dyreinternat i naturskønt område

Vestsjællands Dyreinternat er et 630 kvadratmeter stort hunde- og katteinternat, som er indrettet i moderne faciliteter i Snertinge – mellem Holbæk og Kalundborg på Sjælland.

Pensionen har 37 separate bokse til hunde og katte. Boksene er alle rene, indbydende og med tilhørende overdækkede løbegårde.

Der er desuden et stort legeareal og en nærliggende skov, som er særdeles velegnet til hundeluftning.

Alle firbenede gæster i pensionen bliver indlogeret i private bokse og får opmærksomhed, motion og leg samt velsmagende foder under opholdet.

Dyrenes velbehag er altid i centrum hos os.

Historien bag internatet

Som tidligere bestyrere i hotelbranchen, var Alec Barington og hans kone Lola i mange år vant til at servicere overnattende gæster, om end af den tobenede slags.

I 1996 skiftede de dog kundebasen ud med mere lodne gæster og gjorde drømmen om at drive hundepension til virkelighed, da de overtog Snoghøj Hundepension i Fredericia.

Da muligheden for at købe en velegnet grund og bygge en hundepension op fra bunden efter helt egne ønsker blev mulig, sprang parret til med det samme.

De nye faciliteter blev skabt i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, og i marts 2008 kunne Alec og Lola slå dørene op for et helt nyt anlæg.

Siden har en lang række log(e)rende hunde haft glæde af de dyrevenlige inden-og udendørsfaciliteter. Senere blev pensionen udvidet og modtager nu også katte.

VESTSJÆLLANDS HUNDE- & KATTEPENSION


Vestsjællands Dyreinternat har de sidste mange år haft glæde af at drive pension for både hunde og katte. Siden 1996 har Alec og Lola drevet pension, og i 2008 slog de for første gang dørene op for deres helt egen hundepension, som de i dag stadig driver.

På vores 190.000 kvadratmeterstore grund er der masser af plads for dyrene at kunne boltre sig på og vi har skønne naturområder, vi går ture i.

Vi har lige nu 37 separate bokse, der alle naturligvis er rene og indbydende. Vi tilbyder også overdækkede løbegårde og pladser udenfor, hvor dyrene kan slappe af, løbe rundt og lege.

Uanset om du kommer med en hund eller kat, så bliver dit kæledyr indlogeret i en privat boks. Men hvis vi vurderer, det er for dyrets bedste vil vi lade katten eller hunden dele boks med en anden.

Priser pr. dag


1 hund

kr. 195,00

2 hunde i samme boks

kr. 315,00

3 hunde i samme boks

kr. 445,00

1 kat

kr. 110,00

2 katte i samme boks

kr. 170,00

3 katte i samme boks

kr. 215,00

Tillæg pr. hund/kat 24.12 & 31.12

kr. 175,00

VESTSJÆLLANDS
HUNDEPENSION

Stenager 2, Faurbo
4460 Snertinge
Telefon: 21 49 60 91
Email: vestsj.internat@gmail.com
CVR nr. 32407269