DAGLIGDAGEN HOS VESTSJÆLLANDS DYREINTERNAT


Masser af motion, leg & kærlig omsorg

Alle vore hunde- og kattebokse er store, rene og lyse – alle med tilhørende overdækket løbegård. Hundene bliver luftet flere gange hver dag. Enten ved gåture i den nærliggende skov eller ved leg på vores store legeplads. Kattene har legetøj og kan sættes sammen, hvis det giver mening.

Vi bestræber os på, at alle hundene og kattene i pensionen får masser af menneskelig kontakt i form af motion, leg og kærlig omsorg. Dyrenes trivsel er vores største fokus, og derfor sørger vi for at aktivere dem, så vidt det er muligt.

Selvfølgelig tager vi højde for de hunde, der grundet alder eller af andre gode grunde ikke er så aktive længere.

Faste rutiner og menneskelig kontakt

Hos Vestsjællands Dyreinternat har vi gennem årene opbygget masser erfaring, og derfor har vi nu en fast rutine. Herved struktureres dagligdagen for vores gæster.

Vi starter dagen med at lukke alle hundene ud i deres respektive løbegårde, alt imens der gøres rent i deres indendørs bokse.

Ca. kl. 9.30 lukkes hundene ind, så de kan få deres foder, imens der nu rengøres i de udvendige løbegårde.

Når det er overstået lukkes der op, så hundene selv kan bestemme, om de vil være inde eller ude. Det er vores erfaring, at hundene gerne vil have ro henover middag.

Om eftermiddagen går vi ture eller lufter hundene på legepladsen. I sommerperioden udskyder vi luftningen til køligere temperaturer indfinder sig. Derefter aften-fodres hundene.

Ca. kl. 21.30 siger vi godnat til hundene og alt efter årstid samt vejret, lader vi lemmene til de udvendige løbegårde være henholdsvis åbne eller lukkede.

Afslappet atmosfære

Både vi og hundene sætter pris på, at alt foregår i en så rolig og afslappet atmosfære som muligt. Derfor når du skal indlevere eller afhente din hund, tager vi af samme årsag ikke ejerne med ind i selve pensionen.

I skoleferier og på andre helligdage, hvor vi har mange pensionærer, modtager vi dog helst ikke besøg af hensyn til den ro vi ønsker at skabe for dyrene.

Kvalitetsfoder

Vi fodrer hundene med BRITT Adult medium breed, et velsmagende kvalitetstørfoder. Det er vores erfaring, at de fleste hunde spiser dette med velbehag.

Skulle en hund dog ikke spise, blandes tørfoderet op med en portion leverpostej, hvilket plejer at få alle hunde til at spise. Derfor er det vigtigt, at du oplyser om eventuelle allergier ved indlevering af din hund.

Du er naturligvis velkommen til selv at medbringe det foder hunden er vant med hjemmefra.

Vi prøver at sikre et højt sundhedsniveau. Derfor modtager vi kun vaccinerede, sunde og raske hunde.

Skulle en hund blive syg under opholdet, vil den blive flyttet til vores karantæne-afdeling for at sikre, at de andre hunde ikke smittes.

Ved sygdom

Hvis din hund/kat bliver syg, og vi skønner, at det er nødvendig, tilkalder vi naturligvis en dyrlæge – enten Snertinge Dyrehospital eller vagthavende dyrlæge.

Hvis din hund/kat bruger medicin, får særlige kosttilskud eller lignende, skal du blot medbringe den nødvendige medicin og give os en grundig instruktion.

Så sørger vi for, at hunden/katten bliver medicineret som normalt.

Medbring altid medicin til et par dage ekstra, hvis du skulle blive forhindret i at afhente hunden/katten til aftalt tid.

Har du andre specielle ønsker vedrørende dit dyrs ophold, skal du blot aftale det med os.

Du er naturligvis velkommen til at besøge os, før du bestemmer dig til om din hund/kat skal være hos os.

Du ringer blot og aftaler en tid – vi ser frem til at høre fra dig.

VESTSJÆLLANDS HUNDE- & KATTEPENSION


Vestsjællands Dyreinternat har de sidste mange år haft glæde af at drive pension for både hunde og katte. Siden 1996 har Alec og Lola drevet pension, og i 2008 slog de for første gang dørene op for deres helt egen hundepension, som de i dag stadig driver.

På vores 190.000 kvadratmeterstore grund er der masser af plads for dyrene at kunne boltre sig på og vi har skønne naturområder, vi går ture i.

Vi har lige nu 37 separate bokse, der alle naturligvis er rene og indbydende. Vi tilbyder også overdækkede løbegårde og pladser udenfor, hvor dyrene kan slappe af, løbe rundt og lege.

Uanset om du kommer med en hund eller kat, så bliver dit kæledyr indlogeret i en privat boks. Men hvis vi vurderer, det er for dyrets bedste vil vi lade katten eller hunden dele boks med en anden.

Priser pr. dag


1 hund

kr. 195,00

2 hunde i samme boks

kr. 315,00

3 hunde i samme boks

kr. 445,00

1 kat

kr. 110,00

2 katte i samme boks

kr. 170,00

3 katte i samme boks

kr. 215,00

Tillæg pr. hund/kat 24.12 & 31.12

kr. 175,00

VESTSJÆLLANDS
HUNDEPENSION

Stenager 2, Faurbo
4460 Snertinge
Telefon: 21 49 60 91
Email: vestsj.internat@gmail.com
CVR nr. 32407269