ADOPTER EN HUND ELLER KAT


Giv et dyr et nyt hjem

Hjælp os med at give de hunde og katte vi har til adoption et nyt og dejligt hjem. Hos Vestsjællands Dyreinternat har vi flere dyr, der mangler en rar familie, et trygt hjem og ikke mindst en masse kærlig omsorg.

Hvis du overvejer et nyt familiemedlem, anbefaler vi på det stærkeste, at du adopterer og altså giver et af vores dyr en ny chance.

Ansvar & trivsel

Det er vigtigt at huske på, at adoptere et dyr er en stor beslutning, der kræver en masse omtanke. Det er vigtigt, du har gennemtænkt beslutningen og er sikker på, det er det rette for dig. Det er nemlig en stor og bindende forpligtende – samt et stort ansvar – at adoptere et dyr.

Men det er også en skøn oplevelse, der kan give din familie det liv, du leder efter.

Vi informerer gerne mere omkring de omkostninger, der vil være ved at adoptere en hund eller kat. Det indebærer nemlig mere end foder. Det kan eksempelvis være forsikring, udstyr, træning, dyrlægebesøg mm.

For os er det vigtigste, at du er klar til at give din nye hund eller kat masser af samvær, motion og omsorg. Hvor meget din hund eller kat skal aktiveres kan vi fortælle om på dyreinternatet, når du har besluttet, hvem du gerne vil adoptere. Uanset om du vil adoptere en hund eller kat så glæder vi os til at stå klar til at hjælpe

VESTSJÆLLANDS HUNDE- & KATTEPENSION


Vestsjællands Dyreinternat har de sidste mange år haft glæde af at drive pension for både hunde og katte. Siden 1996 har Alec og Lola drevet pension, og i 2008 slog de for første gang dørene op for deres helt egen hundepension, som de i dag stadig driver.

På vores 190.000 kvadratmeterstore grund er der masser af plads for dyrene at kunne boltre sig på og vi har skønne naturområder, vi går ture i.

Vi har lige nu 37 separate bokse, der alle naturligvis er rene og indbydende. Vi tilbyder også overdækkede løbegårde og pladser udenfor, hvor dyrene kan slappe af, løbe rundt og lege.

Uanset om du kommer med en hund eller kat, så bliver dit kæledyr indlogeret i en privat boks. Men hvis vi vurderer, det er for dyrets bedste vil vi lade katten eller hunden dele boks med en anden.

Priser pr. dag


1 hund

kr. 195,00

2 hunde i samme boks

kr. 315,00

3 hunde i samme boks

kr. 445,00

1 kat

kr. 110,00

2 katte i samme boks

kr. 170,00

3 katte i samme boks

kr. 215,00

Tillæg pr. hund/kat 24.12 & 31.12

kr. 175,00

VESTSJÆLLANDS
HUNDEPENSION

Stenager 2, Faurbo
4460 Snertinge
Telefon: 21 49 60 91
Email: vestsj.internat@gmail.com
CVR nr. 32407269